ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


ОТНОСНО: ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА www.poliring.net

 

В сила от 23.05.2018 г.

 

Въведение

 

Извършвайки дейността си, “Полиринг ” EООД, ЕИК 125046362, със седалище и адрес на управление: гр. Търговище, ул. Преслав № 32, вх. А, ет.4, ап. 8 , обработва информация, между която и такава, представляваща лични данни.

 

Тази интернет страница: www.poliring.net се притежава от “Полиринг“ EООД  и се управлява от Дружеството в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).

 

Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и за Вашите права. “Полиринг“ EООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на интернет страницата си.

 

Защитата на личните данни е от изключителна важност за нас. “Полиринг“ EООД не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши изпълнители, които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки нашия стандарт за защита на личните Ви данни. Ние се стремим да бъдем максимално ясни, конкретни и прозрачни в информацията относно обработването на личните Ви данни, която Ви предоставяме.

 

КАКВО СА ЛИЧНИ ДАННИ

 

Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

 

Лични данни, разкриващи раса или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации и обработка на генетични данни, биометрични данни с цел еднозначно идентифициране на физическо лице, здравето или данните относно сексуалния живот или сексуалната ориентация на физическо лице са специална категория лични данни. “Полиринг“ EООД не обработва такава информация за Вас.

 

СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

 

“Полиринг“ EООД събира, използва, съхранява и обработва личните Ви данни, които са нужни на Дружеството за изпълнение на предоставяне на услугите и стоките на “Полиринг“ EООД  .

 

По-долу са изброени примери за видовете лична информация, които “Полиринг“ EООД може да събира, както и за начините, по които можем да я използваме. Подробна информация за различните видове данни, които се събират, ще намерите, когато използвате съответната услуга на “Полиринг“ EООД и предоставяте информация на Дружеството.

 

 КАКВА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ


– За оформяне на поръка ние събираме вашите лични данни като имена, email и телефон.

 

ЗА КАКВИ ЦЕЛИ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ

 

Основните дейности, цели и основания, които са свързани с обработване на личните данни за  “Полиринг“ EООД са:

 

– Дейности по управление на фирмения ни сайт:

 

– Данни за целите на изпълнение на направена поръчка/и от сайта на “Полиринг“ EООД на основание сключването на договор ;

 

– Осчетоводяване и фактуриране на покупките/и от сайта ни на основание законовото ни задължение за това;

 

Използваме лична информация, защото тя ни помага в разработването, доставката и усъвършенстването на продуктите, услугите, съдържанието и рекламата ни.

 

Възможно е периодично да използваме личната Ви информация, за да изпращаме важни съобщения като известия относно покупките Ви и промени в правилата, условията и различните ни политики.

 

РАЗКРИВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

 

Личните Ви данни могат да бъдат предоставени на дружества от Групата за целите на статистиката и управление на услугите и качеството на предоставянето им.

 

За случаите, в които “Полиринг“ EООД споделя информация за Вас с трети лица – доставчици на “Полиринг“ EООД , Дружеството има механизми, с които гарантира, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това. Вашите данни се считат за поверителни и за нашите партньори.

 

Възможно е да се наложи – по закон, при съдебен процес, при съдебен спор и/или по заявка от страна на обществени и правителствени органи в или извън Вашата страна на местоживеене –“Полиринг“ EООД , да разкрие личната Ви информация. Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че за целите на националната сигурност, правоприлагането или други проблеми от обществена значимост, такова разкриване е необходимо или уместно.

 

Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че такова разкриване е обосновано необходимо за прилагането на нашите правила и условия, или за да защитим своите дейности или потребители. Освен това, в случай на реорганизация, сливане или продажба е възможно да прехвърлим всякаква и цялата събрана лична информация на съответната трета страна.

 

ТРАНСФЕР В ТРЕТИ СТРАНИ

 

“Полиринг“ EООД не прехвърля данните Ви извън Групата в трети страни извън ЕС като правило.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

 

“Полиринг“ EООД взима предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

 

Онлайн услугата на фирмения ни сайт използва кодиране чрез защитени способи на всички уеб страници, на които се събира лична информация.

 

Всички служители на “Полиринг“ EООД са задължени да опазват поверителността на информацията Ви, както и да спазват приложимите организационни и технически мерки за защитата й. Достъпът до данните Ви е ограничен на принципа на необходимост за извършване на задълженията си.

 

За случаите, в които “Полиринг“ EООД споделя информация за Вас с трети лица – доставчици на “Полиринг“ EООД , Дружеството има механизми, с които гарантира, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това.

 

СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

 

Ще задържим личната ви информация за период, необходим да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата Политика за защита на личните данни, освен ако по закон не се изисква да я задържим за по-дълъг период. Според вида данни и целите, за които са събрани, е определен срок за съхранение, с изтичането на който информацията се изтрива окончателно.

 

ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ДАННИТЕ ВИ

 

Ако сте предоставили Ваши лични данни на “Полиринг“ EООД , Вие разполагате със следните възможности по всяко време:


– право на достъп до личните Ви данни, обработвани от “Полиринг“ EООД ;

 
– право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;


– право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат;

 

– правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

 

– право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

 

 ДЕЦА

 

Не събираме лична информация от деца на възраст под 14 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 14 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро. Ако родители и/или законни представители на деца открият, че деца под тяхното настойничество са дали данните си на “Полиринг“ EООД, свържете се с нас на посочените адреси за контакт в настоящата политика. Ние ще изтрием информацията в най-кратък срок.

 

ВАЛИДНОСТ И АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИКАТА

 

С цел да прилагаме най-актуалните мерки за защита и с цел спазване на действащото законодателство, ние ще актуализираме редовно настоящата Политика за защита на личните данни. Ако промените, които направим, са съществени, можем да публикуваме съобщение за направените промени в нашите интернет сайтове. Приканваме Ви редовно да преглеждате текущия вариант на тази Политика за защита на личните данни, да бъдете постоянно информирани за това, как ние се грижим за защитата на личните данни, които събираме.

 

Тази Политика за защита на личните данни е актуализирана за последен път на 23.05.2018.

 

ДАННИ ЗА КОНТАКТ

 

Ако желаете да се свържете с нас по въпроси , свързани с настоящата политика или защитата на лични данни в “Полиринг“ EООД, моля свържете се с нас на имейл адрес: poliring@abv.bg




 
© Всички права запазени ПОЛИРИНГ/ Designed by Iva Kondolova. Политика за защита на личните данни